LAKATOSIPARI TEVÉKENYSÉG

Lakatosüzemünkben szinte bármilyen fém alapú terméket legyártunk Önnek, legyen szó egyedi vagy szériatermékről. Az Ön számára legfontosabb előnyök elsősorban abból fakadnak, hogy a munka első fázisától - tervezés, alapanyag beszerzés, vágási eljárások, darabolás, hajlítás, hegesztés, szemcseszórás, porfestés, készáru kiszállítás - az utolsó fázisig mindent nyugodtan ránk bízhat.

Cégünk a saját termékek gyártása mellett bérmunkákat is elvállal. Saját termékeink körébe tartozik a rotációs műanyag öntőformák tervezése és legyártása. Ezen kívül a Polyduct játszótéri eszköz, StreetFitness park, továbbá utcabútor termék vonalának fém alkotóelemeit is fémszerüzemünkben gyártjuk le. Bérgyártás során az összes technológiával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Különféle folyamatokon megy keresztül az alapanyag a késztermékké válásig, például daraboláson, hegesztésen, termék összeállításon. Az összeállítóállomások és hegesztési folyamatok mellett megrendelőink igénybe vehetik további szolgáltatásainkat is, mint a vízsugaras vágást és a lézervágást, továbbá az él- és csőhajlítást, felületkezelést.

Ügyfeleink egyedi igényeit is képesek vagyunk kivitelezni. A kerítésgyártástól, a mezőgazdasági célgépek alkatrészeinek, valamint a betonozó sablonok és műanyag öntőformák legyártásáig. 

LEMEZDARABOLÁS: Az egyéb lemezalakítási eljárások, például a lemezdarabolás és a lemezszabás lemezollóval történik. Az eljárás során a munkadarab egy állványzatra kerül, ezt követően egy fix alsó, és egy egyenes vonalon mozgó felső penge között történik a vágás. Az eljárás csak táblás lemezek vágása esetén alkalmazható. 

HEGESZTÉS: Milyen anyagok hegesztését vállaljuk?

  • szénacél
  • alumínium
  • rozsdamentes acél
  • saválló acél
  • hőálló acél

KÉRJEN TŐLÜNK EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!